Benchmark er en
kvalitetsmarkise

Sammensat af kvalitetskomponenter kan Benchmark konkurrere med de dyreste markiser på markedet. Til 2/3 af prisen.

Markisen er produceret i Tyskland hos en af Europas bedste markiseproducenter med 120 års erfaring.

Motoren

Kvalitet med garanti

Når det kommer til markiseelektronik, er Somfy klart det bedste på markedet. Derfor leveres Benchmark naturligvis med en Somfy-motor. Denne motor er enormt pålidelig, kræver ingen vedligeholdelse og leveres med 5 års fuld garanti (den forventede levetid er 20-30 år).

Bekvem og lydløs

Motoren er udvilket specifikt til markiser. Den er kraftig nok til let og lydløst at køre markisen ind, og det er nemt at indstille motoren til en maksimal udrulning af markisen. Derudover er den designet til let at kunne kobles sammen med andet udstyr, fx den medfølgende vindvagt.

Fjernbetjening

Maksimal kontrol — minimalt besvær

Den medfølgende fjernbetjening gør det let og elegant at styre din markise. Et enkelt klik, og markisen kører til den forudindstillede position. Markisen kan også let stoppes i bevægelsen i en ønsket position. Fjernbetjeningen sender radiobølger, som gør, at fjernstyringen også kan benyttes gennem vægge og derved benyttes både ude og inde. Modtageren er integreret i markisen, hvilket gør, at det ikke er nødvendigt med en ekstra boks eller lignende. Minimalistisk og lækker løsning.

Vindsensor

Integreret sikkerhed

Markisen leveres med en integreret vindsensor skjult i markisens forbom. Vindsensoren måler hele tiden, om den er i bevægelse og hvor meget. Hvis der bliver målt en meget stor bevægelse, sender vindsensoren et trådløst signal til markisens motor, således at markisen automatisk ruller ind. Det giver dig en ekstra sikkerhed, hvis du har glemt at rulle markisen ind, eller hvis det pludselig blæser op, mens du er inden døre. Man kan let indstille, på hvilket niveau man ønsker, at sensoren skal aktivere indrulning.

Vindklasse

Mere for pengene

Benchmark er certificeret til vindklasse 2. Det betyder, at markisen og det medfølgende beslag er godkendt til vindstyrker på op til og med 29 km/t (8 m/s). I praksis betyder dette blot, at markisen ikke skal være rullet ud, når det blæser så meget, at man ikke selv har lyst til at være uden døre.

Vindklasse 2

Dug

300 gram/kvm akryldug

Benchmark leveres med en kvalitetsdug fra østrigske Sattler. Dugen er udført i 100% akryl og kvaliteten er 300 gram/kvm. Desuden er dugene uv-testede med en beskyttelsesfaktor på omkring 80, således at du er beskyttet mod de skadelige stråler fra solen.

Fås i hvid og grå

Vi har to markisefarver på lager: råhvid dug og grå dug. Du kan gratis bestille en stofprøve på disse to farver hjem.

Kassetten

Ekstruderet aluminium

Markisens kassette er udført i den stærkeste type aluminium, som findes, nemlig ekstruderet aluminium. Denne type aluminium fremstilles ved at presse aluminium gennem en gevindskærer, hvilket har to store fordele: For det første er det muligt at fremstille komplekse udskæringer. For det andet vil materialet kun blive udsat for træk- og trykkræfter, hvorved det ikke vil tage skade under produktion.

Overslagssikring

I markisens kassette er indbygget en såkaldt overslagssikring. Overslagssikring er sikring af, at markisen ikke 'flapper op', hvis der kommer vind ind under dugen. Det gøres via et specialkonstrueret led, som sidder mellem kassette og markisearme.

Når en udrullet markise går i stykker på grund af en vindskade, skyldes det som oftest, at markisen løftes op af vinden og herefter falder hårdt ned. Tests i vindtunnel viser, at denne type markisesikring beskytter mod netop denne type skade.

TO FARVER

Markisens kassette fås i to farver: Hvid og antracit. Typisk vælges kassettens farve ud fra farven på husets vinduer eller stern. Markisens arme er samme farve som kassetten.

Arme

40 kg pr. arm

Markisens to knækarme er udført i aluminium. Leddet er fjederbelastet og holdes i spænd af to stålwirer således at dugen holdes stram. Markisearmenes konstruktion og fastgørelsen til kassetten gør, at hver markisearm er i stand til at holde til en last på 40 kg. Herved overgår Benchmark langt standarden for vindklasse 2-markiser, hvor det specificeres, at hver arm skal kunne holde til en last på 22 kg per arm.

5 års garanti

Yes, korrekt. Uanset om det gælder elektronik, kassette, dug eller andet, dækker vores garanti. Det eneste, vi ikke dækker for, er, hvis markisen har fået blæstskader, fordi den har været rullet ud i hård vind. Ellers dækker vi fuldt ud i 5 år.

Klar til at eje en Benchmark-markise?
Ja, jeg vil gerne ringes op for at bestille en Benchmark-markise.
Du er velkommen til at ringe til os med spørgsmål eller for at bestille din Benchmark
Stadig i tvivl? Besøg vores spørgsmål & svar-side, eller klik for at se prisen på din markise
96 62 62 62